Oslo Børs fra start onsdag. Børsen er ned 0,23 prosent til 485,43 åtte minutter etter åpning onsdag.Så langt i år er børsen opp 9,32 prosent.Onsdag morgen omsettes Brent-oljen med juli-levering for 103,20 dollar fatet, ned 0,04 prosent. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 101,92 dollar ved børsslutt tirsdag.Statoil har som operatør . at lisenspartnerne for Gullfaks- og Oseberg-området har gått til anskaffelse av to nye oppjekkbare rigger (Cat J). Riggene skal eies av lisensene og bidra til økt utvinning og utvidet levetid for feltene, meldte Statoil.Ifølge DN sparer Statoil rundt 150.000 dollar per rigg per dag,, totalt 1,8 millioner kroner dagen, på å eie de to boreriggene selv, istedenfor å leie riggene av riggselskaper.Statoil er ned 0,53 prosent til 132 kroner. i den nyeste teknologien for å analysere genekspresjon i blod, opplyses det i en melding.DiaGenic stiger kraftig onsdag morgen, og er opp 6,02 prosent til 0,88 kroner. på Oslo Børs etter at obligasjonseirne godkjente selskapets redningsplan.Men gleden kan bli kortvarig, da selskapet virker å legge .Aksjen stuper 6,25 prosent til 0,45 kroner.Etter børsens stengetid tirsdag .Planen innebærer at selskapet vil redusere antall prosesseringsanlegg i Europa fra 13 til 8.Aksjen er ned 0,42 prosent til 5,99 kroner fra start onsdag. slik selskapet fremstår i dag.Cermaq er opp 0,46 prosent til 109,50 kroner onsdag morgen.Brasilianske konkurransemyndigheter, Brazilian Administrative Council for Economic Defence (CADE), .Aksjen er opp 0,04 til 256 kroner.Opera hadde generalforsamling tirsdag. Aksjen går eks utbytte på 0,22 kroner i dag.Aksjen er ned 0,46 prosent til 43,60 kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og