Børsene i Asia styrer nå mot det laveste nivået siden januar. Nedgangen kommer etter skuffende nøkkeltall fra USA onsdag, samt spekulasjoner om Federal Reserve vil kutte i sine økonomiske tiltak. viste at det ble skapt 135.000 nye arbeidssplasser i privat sektor i mai, mot en ventet oppgang på 165.000 personer. Ordinngangen for industrien steg, men også her ble .Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,7 prosent, med mer enn tre aksjer som faller for hver som stiger. Indeksen kan dermed få den laveste sluttkursen siden 28. januar.I Japan faller Nikkei 0,06 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,96 prosent. Hang Seng i Hong Kong faller 1,15 prosent, og Shanghai Composites er ned 0,61 prosent.I Australia faller S&P/ASX 200-indeksen 0,63 prosent, Kospi i Sør-Korea er ned 1,52 prosent, og Straits Times i Singapore er ned 1,38 prosent. Børsen i Taiwan faller 0,96 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og