KjøpLogg inn

Bred børsnedgang i Asia

Asiatiske børser nærmer seg nå det laveste nivået siden januar.

Publisert 6. juni 2013 kl. 06.40
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 219 ord
Kinesisk investor. Foto: AP

Børsene i Asia styrer nå mot det laveste nivået siden januar. Nedgangen kommer etter skuffende nøkkeltall fra USA onsdag, samt spekulasjoner om Federal Reserve vil kutte i sine økonomiske tiltak.ADP-tall viste at det ble skapt 135.000 nye arbeidssplasser i privat sektor i mai, mot en ventet oppgang på 165.000 personer. Ordinngangen for industrien steg, men også her ble april-fallet revidert til det verre.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,7 prosent, med mer enn tre aksjer som faller for hver som stiger. Indeksen kan dermed få den laveste sluttkursen siden 28. januar.I Japan faller Nikkei 0,06 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,96 prosent. Hang Seng i Hong Kong faller 1,15 prosent, og Shanghai Composites er ned 0,61 prosent.I Australia faller S&P/ASX 200-indeksen 0,63 prosent, Kospi i Sør-Korea er ned 1,52 prosent, og Straits Times i Singapore er ned 1,38 prosent. Børsen i Taiwan faller 0,96 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen