KjøpLogg inn

Collett mener du bør kjøpe disse syv aksjene

Albert Collett mener at det finnes flere gode kjøp på Oslo Børs. Her er syv av hans favoritter - én av dem skal være en doblingskandidat.

Publisert 6. juni 2013 kl. 06.57
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord
Albert Collett. Foto: Finansavisen.

Albert Collett i Arctic Asset Management fortsatt positiv til aksjer. Favoritten i oljebransjen er Det norske oljeselskap, mens han blant lakseselskapene anbefaler kjøp av Lerøy. Entusiasmen stiger enda et hakk når han kommer inn på Awilco Drilling, skriver Finansavisen.- De to riggene de har er begge på kontrakt til 2014. Enorm kontantstrøm fra drift gjør at aksjonæren vil møte en vegg med penger, og det starter allerede i år. Vi snakker om en direkteavkastning på 25 prosent, og det er så bra at meglernes kunder i London og New York rett og slett ikke tror på det, sier han til avisen.Ellers mener Collett at Datarespons er en potensiell doblingskandidat, og liker også likvide sparebanker som SR-bank og SpareBank 1 SMN.Han har også sansen for Bionor.- Risikoen her er skyhøy. Det blir enten hundregangeren eller null, sier investerinsdirektøren til Finansavisen.Få alle aksjetipsene i torsdagens utgave av Finansavisen!