KjøpLogg inn

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

Investtech mener Nordic Semiconductor kan gå en god dag i møte på Oslo Børs.

Publisert 5. juni 2013 kl. 09.12
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

I analysenytt fra Investtech beskrives Nordic Semiconductor som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Nordic Semiconductor ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen, skriver Investtech.Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 15,98 kroner. Videre oppgang til 20,13 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca. 18,00 kroner og motstand ved ca. 21,00 kroner, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 19,30 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 12,87 prosent mens den er opp 7,22 prosent de siste 12 månedene.