KjøpLogg inn

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives AF Gruppen som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.

Publisert 3. juni 2013 kl. 11.47
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

I analysenytt fra Investtech beskrives AF Gruppen som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- AF Gruppen ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 55,00 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 60,50 kroner, ned 1,63 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 2,54 prosent mens den er opp 21 prosent de siste 12 månedene.