KjøpLogg inn

DNB Markets anbefaler Hexagon

Hexagon Composites-aksjen jekkes opp fra hold til kjøp.

Publisert 4. juni 2013 kl. 10.31
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Hexagon Composites' TITAN-moduler. Foto: Hexagon

DNB Markets tar anbefalingen på Hexagon Composites opp fra hold til kjøp etter at selskapet mandag meldte at det ønsker ytterligere dobling av kapasiteten ved anlegget for produksjon av komposittanker i USA.- Utvidelsen er ventet å gi full effekt fra 2015, hvilket er tidligere enn vi hadde ventet. I kombinasjon med at motorprodusenten Cummins Westport nylig lanserte en CNG-versjon av en av de mest benyttede motorene i de amerikanske markedet legger vi til grunn at selskapet har fått klare signaler når det gjelder etterspørselen fremovers, skriver meglerhuset.DNB Markets venter i tillegg en solid rapport for andre kvartal 2013, mens visibiliteten for andre halvår fortsatt er mer begrenset.Kursmålet er på 11 kroner pr aksje.Hexagon er sist omsatt for 9,66 kroner, opp 3,6 prosent.