KjøpLogg inn

Fredriksen vurderer å flytte til Norge om Høyre vinner valget

Skipsreder John Fredriksen krysser fingrene og håper Erna Solberg og Høyre vinner valget til høsten.

Publisert 6. juni 2013 kl. 08.49
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord
John Fredriksen. Foto: Finansavisen.

Norges rikeste mann, John Fredriksen, har som kjent vært kypriotisk statsborger i en årrekke. Det kan nå være i ferd med å endres.På onsdagens tradisjonelle Tradewindsfest under Norship-uken kunne Fredriksen fortelle til Dagbladet at han vurderer å flytte hjem om Erna Solberg blir valgets vinner til høsten.Les også: Ber investorer satse på John Fredriksens baby- Jeg håper på de borgerlige. Da vurderer jeg å flytte hjem, sa Fredriksen til Dagbladet.- Jeg har reagert mye på skatten tidligere, men Europa er jo stort sett likt overalt nå, selv om Norge er høyest. Hvis man skal konkurrere med grekere som aldri har betalt skatt, er det håpløst, slo Fredriksen fast.