KjøpLogg inn

Giske taus om mulig Fredriksen-møte

Nærings- og handelsminister Trond Giske vil ikke kommentere om han har planer om å møte John Fredriksen under ukens Nor-Shipping-messe i Oslo.

Publisert 4. juni 2013 kl. 10.59
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 89 ord
Trond Giske - Foto: Scanpix

Denne uken går Nor-Shipping messen av stabelen, og både John Fredriksen og nærings- og handelsminister Trond Giske er ventet å delta.På spørsmål om Giske har planer om å møte Fredriksen, og eventuelt diskutere Cermaq og Marine Harvest- sammenslåing, er ministeren ordknapp overfor Reuters.- Ingen kommentar, sier Giske.Han vil heller ikke gi noen direkte kommentarer relatert til budkampen om Cermaq.Pr i dag er John Fredriksen og hans investeringsselskap Geveran Trading største eier i Marine Harvest med en eierandel på om lag 28 prosent, mens Staten eier 43 prosent i Cermaq.