KjøpLogg inn

Hegnar: - De som kjøper Frontline nå trenger behandling

Trygve Hegnar var klart negativ til utsiktene for tankrederiene i Økonominyhetene på HegnarTV

Publisert 7. juni 2013 kl. 14.36
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord

Fredriksen varsler tøffe tider i tankfart, og Hegnar var ikke sen om å støtte den betraktningen i Økonominyhetene fredag.- De som kjøper Frontline nå trenger behandling på et sted med rødt kors på, sa Hegnar i Økonominyhetene. Frontline hadde falt nye 7 prosent fredag da Økonominyhetene på HegnarTV gikk på luften.Tankmarkedet har slitt i motvind lenge. Trøim og Fredriksen som oppsummerer sine betraktninger om ulike segmenter innen shipping i Finansavisens fredagsutgave sier til avisen at de ikke ser at tankmarkedet skal snu i løpet av de neste par årene.Nylig nedgraderte Pareto kursmålet på salgsanbefalingen sin i Frontline til 3 kroner.Det var også tekniske analyser av Statoil og RCL. Chartene er tilgjengelige på våre Facebook-sider .