KjøpLogg inn

Imponerer med rally på en rød børsdag

Aksjonærene i Norwegian kan glede seg over en markert kursoppgang selv om pilen peker ned på Oslo Børs.

Publisert 3. juni 2013 kl. 12.51
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Norwegian stiger markert, og på høyt volum, på en ellers rød børsdag. I skrivende stund omsettes aksjen for 310,60 kroner, opp 4,79 prosent.Analytiker Ivar Andreas Lemmechen Gjul i Fondsfinans sier til TDN Finans at kursoppgangen kan skyldes posisjonering før trafikktall torsdag.Les også: Roper kjøp etter at aksjen har steget 222 prosent-Jeg har ikke sett noen nyheter. Aksjen pleier ofte å gå litt før trafikktallene som nå kommer mot slutten av uken, så mulig noen kjører et case på det. Drivstoffkostnadene har kommet mye ned så det er en del å gå på der i estimatene, sier Lemmechen Gjul.Fredag tok DNB Markets opp dekning på Norwegian med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 400 kroner.