I dagens rapport fra Nordea ber analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen leserne følge med på dagens sysselsettingstall fra USA.- Markedet venter i spenning på ukens viktigste tall, den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten og «non-farm payrolls», understreker Eek-Nielsen.- Vi venter en sysselsettingsvekst på 150.000, noe under konsensus på 165.000. Forventningene kan imidlertid ha blitt skrudd noe ned etter at ADP-rapporten, som kom tidligere i uken, viste svakere sysselsettingsvekst i mai enn ventet, sier Eek-Nielsen.- Det har de siste to ukene vært noe murring i markedet på frykt for at en QE-exit nærmer seg. Dagens tall vil derfor være avgjørende for markedets forventninger til når Fed begynner å skalere ned obligasjonskjøpene, sier analytikeren.- Et sterkt tall vil trolig føre til økte renter og sterkere dollar, men vi kan godt se negative reaksjoner i aksjemarkedet. Ledighetsraten er ventet å holde seg uendret på 7,5 prosent, avslutter Eek-Nielsen.