De fleste børsene i Asia faller mandag morgen.Ifølge Bloomberg News er årsakene at stadig bedre makrotall fra USA skaper bekymringer for at Federal Reserves vil kutte i sine økonomiske tiltak, samt .Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,8 prosent. Siden 20. mai har indeksen falt hele 6,6 prosent.- Det er ikke det at vi har sett en dramatisk endring i FEDs exit-diskusjon, men investorene bruker det som en unnskyldning for å selge, sier porteføljeforvalter i Mizuho Asset Management, Masahiko Ejiri, til Bloomberg News.I Japan faller Nikkei hele 2,63 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 2,23 prosent.S&P/200-indeksen i Australia er ned 0,30 prosent, Straits Times i Singapore faller 0,34 prosent, og Kospi-indeksen i Sør-Korea er ned 0,29 prosent. Børsen i Taiwan faller 0,44 prosent.I Kina stiger derimot Shanghai Composites 0,36 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong klatrer 0,48 prosent.- Markedet i Hong Kong er i en teknisk "rebound" etter salgspress i forrige uke, og produksjonsdata fra hjelper litt. Akkurat nå er vi ikke så overbevist om at den kinesiske økonomien som helhet gjør det så bra, sier fjestrateg i First Shanghai Securities, Linus Yip, til Bloomberg News.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og