KjøpLogg inn

Meglerhus anbefaler fem aksjer

Strategene i Nordea spår kursoppgang for følgende aksjer.

Publisert 3. juni 2013 kl. 11.58
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Erik Roland. Foto: Finansavisen

Denne uken velger strategene i Nordea å fortsette med samme portefølje som forrige uke.- Valget med å bytte ut PGS med Subsea7 forrige uke virker så langt som en riktig beslutning da PGS falt 0,4 prosent (fre/fre), mens Subsea7 steg 3,6 prosent, understreker strategene.- Sistnevnte meldte om en SURF?kontrakt på USD 170 millioner forrige uke og flere store kontrakter står sannsynligvis på trappene, skriver strategene.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:•Subsea 7•Bakkafrost•Opera Software•Det norske oljeselskap•Sparebanken MøreLes også: Mork: Vi når en bunn i 2013