De amerikanske børsene løftet seg på torsdag, på en dag uten de store, selskapsspesifikke nyhetene.Dow Jones steg 0,53 prosent til 15.040,62, Nasdaq 0,66 prosent til 3.424,05, mens den bredere S&P 500-indeksen la på seg 0,85 prosent til 1.622,56.Sektormessig var telekom og farmasi blant lyspunktene, mens teknologi trakk ned. De flestes øyne er rettet mot fredagens arbeidsmarkedsrapport.Ifølge ligger konsensus på at 168.000 jobber ble skapt i mai, noe som i så fall er opp fra 165.000 i april. Ledighetsraten er ventet uendret på 7,5 prosent.Sesongkorrigerte tall fra det amerikanske arbeidsmarkedsdepartementet viste at antall førstegangssøkende til ledighetstrygd i USA fra reviderte 357.000 per 25. mai til 346.000 per 1. juni.Det var ventet at tallet ville bli 345.000.Onsdag kom inn på den skuffende siden. Samtidig fortsetter bekymringene for at Fed skal trappe ned sine pengepolitiske lettelser, noe som bidro til å sende de tre nøkkelindeksene ned fra start. Der bidro også dollaren, som falt under 98 mot yen for første gang på over en måned.- Yenen trigger alt. Investorene er redde for at carry trade-posisjoner likvideres. Det sprer seg til alle markedene. Og volumet er mye tynnere enn normalt fordi mange venter på morgendagens arbeidsmarkedsrapport, sier UBS Financial Services-direktør Art Cashin til CNBC.Sysselsettingen er en nøkkelindikator for Fed, og sentralbanksjef Ben Bernanke har indikert at nedtrappingen av pengetrykkingen kan starte hvis arbeidsmarkedet kommer inn i vedvarende bedring. For øvrig holdt Den europeiske sentralbanken (ECB) som ventet torsdag, men sentralbanksjef Mario Draghi uttalte på pressekonferansen etter rentemøtet at banken er "teknisk klar" for å senke innskuddsrenten til under null for første gang.Det vil i så fall bety at ECB vil ta betalt fra banker for innskudd over natten.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..