KjøpLogg inn

Nordeas meglersjef til DNB

DNB Private Banking har ansatt Ola Gjessing som leder for aktiv rådgivning

Publisert 6. juni 2013 kl. 17.16
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 174 ord
Ola Gjessing. Foto: Finansavisen

Ola Gjessing kommer fra stillingen som meglersjef for Nordea Private Banking.Gjessing var i sin tid med på å bygge opp Orion Securities, der han var meglersjef og styremedlem.Han har hatt nåværende stilling som meglersjef i Nordea siden 2006, og har solid erfaring innenfor Private Banking-området og nordisk forretningsutvikling innenfor børshandlede produkter, heter det i en melding.- Vi er svært glad for å få inn denne kompetansen i teamet vårt. Gjessing vil med sin erfaring bli en viktig bidragsyter til utviklingen av Private Banking i DNB, sier leder av området, Paal Karstensen.- Jeg er glad for å få muligheten til å ta del i DNBs satsing på Private Banking. DNB er godt posisjonert for å styrke sin markedsandel i et stadig voksende marked av velstående, sier Gjessing.Gjessing har tatt hele sin utdannelse i utlandet etter endt befalsskole. Han holder en BSc ved Handelshøjskolen i København, og tok videre en MSc ved City University i London, nå kjent som CASS business School. Han er gift og har fire barn i alderen 0, 4, 6 og 8.