KjøpLogg inn

Northland Resources i været på børsen

Northland Resources går som en rakett på Oslo Børs etter dagens nyheter.

Publisert 4. juni 2013 kl. 14.54
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Northland Resources, Kaunisvaara jernmalmprosjekt. Foto: Selskapet

Northland Resources er tirsdag ettermiddag opp 79,41 prosent på Oslo Børs til 0,61 kroner, etter at børsen opphevet suspensjonen av aksjen og obligasjonene.Stiger på nyheter Obligasjonseierne i Northland Resources godkjente tirsdag ettermiddag de endrede vilkårene i obligasjonstilbudet.Styret i Northland Resources har besluttet å gjenoppta driften etter at obligasjonseierne godkjente selskapets langsiktige finansielle løsning.- Ja, nå har det lettet for oss, det føles riktig. Ordentlig morsomt det her, sier kommunalrådet i Pajala Kurt Wennberg til di.se, etter å ha mottatt beskjeden om at Northland Resources får fortsette driften.