KjøpLogg inn

Scana sikret kontrakt i Mexico-gulfen

Scana Offshore Services signerer ny kontrakt i USA.

Publisert 3. juni 2013 kl. 15.38
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
Rolf Roverud. Foto: Finansavisen

Scana Industrier ASA har gjennom sitt datterselskap Scana Offshore Services i Houston, inngått avtale om levering av bevegelseskompenserende løfterammer, som brukes i forbindelse med kveilerørs- og brønntest operasjoner. Rammene skal leveres første halvår 2014, for bruk i Mexico-gulfen.Kontrakten er på om lag 46 millioner kroner.Prosjektet vil bli ledet av Scana Offshore Services med engineering støtte fra Stingray Offshore Solutions LLC, et Houston basert design og engineering-selskap hvor Scana eier 25 prosent.- Scana Offshore Services og Stingray Offshore Solutions er i ferd med å skape seg et sterkt fotfeste i det amerikanske offshore markedet for løfterammer, og har hentet flere kontrakter for både statiske og bevegelseskompenserende enheter de siste to årene. Scana Offshore Services strategi er å fokusere på nye produkter og tjenester for offshore olje- og gassindustrien. Nye fasiliteter muliggjør også høy servicegrad til kundene, sier konsernsjef i Scana Industrier ASA, Rolf Roverud, i meldingen.