KjøpLogg inn

- Selg disse fem aksjene

Aksjesjef Alexander Åbyholm i Nordea Markets anbefaler salg av fem aksjer.

Publisert 4. juni 2013 kl. 06.31
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord
Alexander Åbyholm. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

Aksjesjef Alexander Åbyholm i Nordea Markets tror det blir en strålende sommer på børsen, skriver Finansavisen- Det er fremdeles slik at forventet avkastning i aksjer er gunstig sammenlignet med rentepapirer. Du skal ta betydelig risiko i rentepapirer for å få aksjeavkastning, og da kan du like godt kjøpe aksjer, sier han.Åbyholm er imidlertid ikke positiv til alle aksjer. Følgende aksjer bør man ifølge aksjesjefen selge: Hennes & Mauritz, Oriflame, Gjensidige, Electrolux og Fred. Olsen Energy.Du finner kjøpsanbefalingene i Finansavisen tirsdag.