KjøpLogg inn

Signerer avtale verdt 193 millioner

Veidekke Entreprenør inngår avtale med Arendal kommune.

Publisert 3. juni 2013 kl. 13.56
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Veidekke-logo

Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Arendal kommune om å bygge nye Stuenes skole på Saltrød i Arendal.Kontraktssummen er på 193 millioner kroner ekskl. mva., og entreprisen omhandler også opsjoner.Totalentreprisen som Veidekke har vunnet, omfatter bygging av et nytt oppvekstsenter på Stuenes som skal erstatte dagens SFO, barneskole og ungdomsskole. Prosjektet omfatter ny skole med plass til rundt 800 elever og 80 ansatte samt idrettsanlegg.Arendal Eiendom KF er byggherre for prosjektet, og de har gjennomført en konkurranse som er basert på pris og løsning. Utarbeidelse av tegninger har vært en del av konkurransen, og dette er utført i samarbeid med arkitekt Asplan Viak AS.Byggearbeidene igangsettes i slutten av juni 2013, og skolen skal tas i bruk på nyåret 2015.