KjøpLogg inn

To kjøpsanbefalinger - en salgsanbefaling

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot en investering.

Publisert 5. juni 2013 kl. 15.11
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 176 ord
Asbjørn Taugbøl. Foto: Bjørg Hexeberg.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Subsea 7 og Odfjell som kjøpskandidater mens TTS Group får en salgsanbefaling.- Subsea 7 går sidelengs mellom ca. 121 og 148 kroner på lang sikt. Kursen reagerer nå opp fra støtten og det er gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter bruddet på motstanden ved 130 kroner. Neste motstandsnivå ligger ved 140 kroner. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at to innsidere solgte store aksjeposter nær kurstoppen på 143 kroner i mars. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Odfjell A ga nylig kjøpssignal fra en rektangelformasjon som har vært under utvikling siden januar. Meget positiv volumbalanse styrker kjøpssignalet. Det er fortsatt motstand ved 30 kroner, og forsiktige investorer bør avvente etablerte noteringer over dette nivået. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- TTS Group ASA ligger i en fallende trend og kursen har nå også brutt det tidligere støttenivået ved 7,80 kroner. Videre nedgang innenfor trenden er dermed signalisert. Ved eventuelle reaksjoner opp, ligger det motstand ved 7,80 kroner. Det er lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Taugbøl.