KjøpLogg inn

Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Publisert 4. juni 2013 kl. 11.11
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Albert Collett. Foto: Finansavisen.

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Roland om Bakkafrost og Opera Software, og med Collett om PGS. Roland og Collett er enige om Det norske.Ukens 17 anbefalte aksjer Algeta Atea Austevoll Bakkafrost Borregaard Det norske DNB Dolphin Group Kværner Lerøy Seafood Group Opera Software PGS SalMar Sparebanken Møre Sparebank 1 Midt-Norge Sparebank 1 SR-Bank Subsea 7Arctic har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 4/6), med en avkastning på 22,5 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 8,4 og 8,1 prosent.Hovedindeksen er opp 8,2 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!