Analysesjef anbefaler to tradingaksjer

Analysesjef Thomas Nygaard i Christiania Securities ber tradingorienterte investorer ta en titt på følgende aksjer.

Thomas Nygaard hos Christiania Securities - Foto: Ivan Kverme - Finansavisen
Børs

I torsdagens morgenrapport fra Christiania Securities omtales Aker Solutions og Yara som tradingcases.Aker Solutions får et kursmål på 87,50 kroner og et stop loss på 82,20 kroner mens Yara får et kursmål på 260 kroner og et stop loss på 238 kroner.Aker Solutions omsettes nå for 87 kroner, opp 2,41 prosent. Det betyr at aksjen er uforandret den siste måneden mens den er opp 3,88 prosent de siste 12 månedene.I skrivende stund omsettes Yara for 258,50 kroner, opp 2,05 prosent. I løpet av den siste måneden er aksjen opp 6,12 prosent mens den er ned 5,07 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs