Arne Fredly satser penger på tidligere rørlegger

Arne Fredly er en av flere profilerte investorer som satser penger på Jan Rune Størseths internetteventyr.

Arne Fredly - Foto: Scanpix
Børs

Finansavisen kan i dag fortelle at Arne Fredly har satset penger på tidligere rørlegger Jan Rune Størseths internetteventyr Solid Publication.Selskapet har gjort en ny emisjon på 4,5 millioner kroner. I tillegg til Fredly har Arne Blystad, Rune Rinnan, Nimsoft-gründer Dag Lund og eiendomsinvestor Markus Garmenius gått inn med penger som skal brukes til drift av selskapet.Etter emisjonen eier Fredly 4,5 prosent av selskapet som i fjor tapte 14 millioner kroner av en omsetning på 22 millioner. Fredlys post har en verdi på nær fem millioner kroner.- Vi har signert en mandatavtale med Carnegie i Stockholm om en større emisjon til høsten. Den blir på 50 millioner kroner, sier Størseth til Finansavisen. Pengene skal brukes til oppkjøp.

Nyheter
Næringsliv