Ber investorer satse på disse aksjene

Strategene i Nordea spår kursoppgang for følgende aksjer.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Nordeas ukeportefølje utviklet seg vesentlig svakere enn markedet i forrige uke.Mens hovedindeksen klatret 2,1 prosent greide Nordea-strategene kun en avkastning på 0,1 prosent.Strategene velger denne uken å forstsette med samme portefølje.- Ingen av aksjene våre slår indeks og svakest utvikling ser vi i Marine Harvest og Opera Software - begge ned 2,3 prosent for uken mens markedet steg 2,1 prosent, skriver Nordea.- Vi holder på oppdrettsselskapene våre til tross for støy fra russiske veterinærmyndigheter samt forventninger om at prisene skal komme ned i august da europeiske innkjøpere tar ferie, avslutter strategene.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:•Marine Harvest•DNB•Bakkafrost•Opera Software•Det norske oljeselskap•Telenor

Nyheter
Børs