Børsen svakt ned - REC stiger kraftig

Oslo Børs fortsetter svakt ned tirsdag formiddag. REC er imidlertid kraftig opp.

REC-anlegget i Singapore. Foto: REC.
Børs

Oslo Børs er fortsatt rød etter å ha åpnet tirsdagen i minus. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,02 prosent til 494,15.Oljeprisen og StatoilBrent august-olje handles ved lunsjtider for 109,44 dollar fatet, opp 0,32 prosent i dagens handel.WTI-oljen stiger 0,16 prosent til 106,49 dollar fatet.På Oslo Børs ligger Statoil flatt på 131,20 kroner.REC stiger med godt volumKina trapper opp satsningen på solenergi, noe som virker å påvirke REC positivt tirsdag formiddag.Aksjen er opp 4,58 prosent til 3,10 kroner, og er også dagens mest omsatte aksje så langt.Evry klart bedre enn i fjor Evry melder om et resultat etter skatt på 93 millioner kroner i 2. kvartal 2013, opp 93,8 prosent fra 48 millioner kroner i samme periode året før. Resultat per aksjen endte på 0,35 kroner, en knapp dobling fra 0,18 kroner i samme kvartal i fjor.Tallene er dog ikke like gode som ventet.Aksjen stiger likevel 3,30 prosent til 9,40 kroner.Gjensidige faller på tall Gjensidige Forsikring la tirsdag frem kvartalstall som var dårligere enn i fjor, men som samtidig ikke bød på de store overraskelsene.Aksjen fortsetter nedturen fra i morges, og synker 1,91 prosent til 95,15 kronerNoreco stiger på borenyhet Norwegian Energy Company ASA (Noreco) melder at boring av utforskingsbrønn 7120/1-3 på Gohta-prospektet, som ligger i lisens PL492 i den vestlige delen av Barentshavet, i følge operatør nå har startet, fremgår det av en børsmelding.Aksjen er opp 1,27 prosent til 3,20 kroner.Posititve nyheter for Q-Free Q-Free har i dag en kontrakt med Statens Vegvesen for å drifte sentralsystemet som brukes for bompengeinnkreving i Norge.Opprinnelige avtaleperiode utløper den 1. november 2014, men utvides under denne avtalen med minimum 7,5 måneder.Aksjen er opp 1,12 prosent til 13,50 kroner.Volumet er dog lavt.Følg HegnarOnline på Facebook her Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs