Børsene i Asia stiger tross lave eksporttall fra Kina

De asiatiske børsene fortsetter onsdag morgen oppgangen fra i går.

Kinesiske flagg ved den Kinesiske mur. Foto: Heiko Junge / SCANPIX . Junge, Heiko
Børs

De asiatiske markedene - utenom Sør-Korea - stiger for det meste onsdag morgen, etter at Japans største supermarkedkjede Aeon melder om kraftig vekst i inntektene i første kvartal.Markedene er dermed opp til tross for en uventet nedgang i Kinas eksport i juni, skriver Bloomberg News.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er opp 0,5 prosent, med fem aksjer som stiger per tre aksjer som faller.I Japan er Nikkei 225-indeksen svakt ned 0,06 prosent, mens den bredere Topix-indeksen stiger 0,12 prosent.I Taiwan er Taiex-indeksen opp 0,45 prosent, Singapores Straits Times-indeks stiger 0,53 prosent mens Shanghai Composite er opp 0,39 prosent.CSI 300 i Kina klatrer 0,31 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 0,43 prosent. Kospi-indeksen i Sør-Korea faller 0,26 prosent mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia stiger 0,36 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs