Carnegie: - Ingen grunn til å selge aksjer

Carnegie-analytiker Bengt Jonassen tror på aksjeoppgang i andre halvår.

Bengt Jonassen. Foto: Solum, Stian Lysberg, Scanpix.
Børs

- Vi har gjennom året operert med en forventning om at Oslo Børs vil stige til 520-530 poeng, og ser ingen grunn til å endre denne oppfatnigen, sier analytiker i Carnegie Bengt Jonassen til Finansavisen.Rapporteringen for 2. kvartal begynte for alvor i forrige uke, og Jonassen mener resultatsesongen har startet bedre enn fryktet.- Forventningene var en sekvensiell forbedring på 10 prosent på bunnlinjen, og så langt har selskapene innfridd. Risikoen for skuffelser er flere, men etter at resultatvarslene har stått i kø innenfor oljeservice i år, synes denne risikoen å ha avtatt betydelig, sier Jonassen til avisen.Av aksjer trekker meglerhuset frem DNB, Schibsted, Wihl. Wilhelmsen og Aker Solutions som klare for kjøp de neste månedene.LES HELE SAKEN I MANDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.

Nyheter
Børs