Cermaq-topper avlyser ferien

Flere titall ansatte i Cermaq-systemet har måttet sette sommerferien på hold.

Jon Hindar. Foto: Finansavisen.
Børs

Cermaq-toppene Jon Hindar og Bård Mikkelsen er i innspurten på forhandlinger om å selge Ewos. I går, under den ekstraordinære generalforsamlingen, fikk de den fullmakten de trenger for å selge ut, og nå er sommerferie satt på hold, skriver dn.- Det er mange som har fått inndratt pass og ferieplaner, men folk stiller opp på en utrolig flott måte, og det er lagt ned et enormt arbeid. Informasjonsbehovet fra interessentene har vært stort. Medietrykket og den offentlige interessen har også vært større enn det som er vanlig i slike prosesser. At aktørene har opptrådt så mye i det offentlige rom, har jeg aldri opplevd før, sier Hindar til avisen.Han forteller at de fleste av dem har familie og venner de må ta hensyn til når det kommer en avklaring rundt Ewos, at de da håper å få litt mer pusterom.- Det er imidlertid mye som må ordnes mellom signering og closing, så rolig blir det ikke, sier Hindar.Nå står kampen om Ewos mellom oppkjøpsfondene Alto og Bain Capital, samt en hemmelig utfordrer. Ifølge Cermaq-ledelsen vil en salgsavklaring foreligge i midten av julo.

Nyheter
Børs