Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, slår Investtech fast etter å ha sett på BW Offshore.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives BW Offshore som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- BW Offshore har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, skriver Investtech.Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 7,35 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 7,35 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 8,00 kroner, opp 1,01 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 7,53 prosent mens den er opp 21,03 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs