Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Salmar ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Salmar som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Salmar ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 58.30 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 58.30 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter InvesttechTorsdag sluttet aksjen på 61,25 kroner, ned 0,81 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 11,36 prosent mens den er opp 91,41 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs