Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Golden Ocean Group Limited ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Golden Ocean som en kjøpskandidat.- Golden Ocean Group Limited ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt en hode-og-skuldre-formasjon. Etablert brudd på halslinjen ved ca. 6,34 kroner vil signalisere videre nedgang til 5,85 kroner eller lavere, skriver Investtech.Investtech understreker at aksjen tester støtten ved ca. 6,26 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 6,27 kroner.I løpet av de siste 12 månedene er aksjen opp 58,73 prosent.

Nyheter
Børs