Dette er den hemmelige budgiveren

Fra før er det kjent at oppkjøpsfondene Alto og Bain Capital byr på Cermaqs fôrselskap Ewos. I dag ble den tredje, "hemmelige" budgiveren kjent.

Foto: Scanpix
Børs

I dag kunne Finansavisen melde om at det er investeringsselskapet Permira som er den tredje, hittil hemmelige budgiveren, som er med i kampen om Cermaqs fôrdivisjon Ewos.Fra før er det kjent at oppkjøpsfondene Alto og Bain Capital har lagt inn bud på Ewos.- Permira har lagt et bud på bordet, sier en kilde, og legger til at det er meglergiganten Morgan Stanley som skal være Permiras rådgivere, melder reuters.Permira vil ikke kommentere saken.Permira er kjent innen fiskebransjen, etter at de i begynnelsen av april kjøpte opp fiskevaksineselskapet Pharmaq for 1,9 milliarder kroner.

Nyheter
Børs