DNO har fått budtilslag på Jemen-blokk

DNO International har fått budtilslag på blokk 84 på land i Jemen.

Foto: DNO
Børs

DNO International skriver i en fersk melding onsdag at selskapet har fått budtilslag på blokk 84 på land i Jemen.Samtidig har DNO inngått en farm in-avtale i blokk 36 på land i Oman.Ifølge meldingen skal DNO Yemen har fått tilslag på en deltagerinteresse på 59,5 prosent og en betalende interesse på 70 prosent og operatørskap i Blokk 84, Jemen.Tyrkiske Dogan Enerji Yatirimlari Sanayi ve Ticaret har en deltager interesse på 25,5 prosent og betalende interesse på 30 prosent på Blokk 84.Det opplyses om at blokk 84 er plassert i Masila-Seiyun-bassenget, over et område på 731 kvadratkilometer.Med farm-in avtalen på Blokk 36 vil 75 prosent av deltager interessen og 100 prosent av den betalende interessen blir overført til DNO Oman fra Allied Petroleum Exploration.DNOvil overta operatørskap og finansiere reprosessering av eksisterende og av innkjøp av nye 2D seismiske data og drilling av to utforskningsbrønner. Blokk 36 er i Rub al Khali-bassenget.

Nyheter
Børs