EMGS offentliggjør storkontrakt

EMGS opplyser onsdag at storkontrakten selskapet meldte om 27. juni er med Pemex.

Foto: EMGS
Børs

EMGS opplyste i en børsmelding 27. juni at selskapet hadde inngått en stor 3D EM-kontrakt på rundt 100 millioner dollar med et av verdens største oljeselskaper.I en melding onsdag offentliggjør EMGS at selskapet det dreier seg om er Pemex, og at kontrakten er på 99,8 millioner dollar, tilsvarende 611,5 millioner kroner.- Pemex har virkelig innsett og fullt ut utnyttet det «game-changing» potensialet som er i 3D EM, og blitt en av verdens mest avanserte brukere av vår teknologi, sier konsernsjef Roar Bekker i en melding.«Vi har de seneste årene styrket vår leteorganisasjon og omfavnet teknologien som gir oss en fordel. Dette har resultert i en økning i vår reserveerstatningsrate og 3D EM-data har vært en viktig del av vår siste letesuksess», kommenterer Pemex ifølge TDN Finans.Arbeidet vil starte i september.

Nyheter
Børs