Forskningssjefens tre aksjetips

Forskningssjef Geir Linløkken forteller om to aksjer som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en investering.

Geir Linløkken. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives BW Offshore og SpareBank 1 SR-Bank som kjøpskandidater mens ABG Sundal Collier får en salgsanbefaling.Les også: Skagen: Aksjene er utrolig billige- BW Offshore ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. En videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 7,35 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter en rekke kjøp i fjor høst og i vinter. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Linløkken.- SpareBank 1 SR-Bank ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Etter et fall i juni, har kursen reagert opp. Aksjen tester nå støtten ved gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. På den annen side, er det relativt kraftig langsiktig motstand ved 50-54 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier forskningssjefen.- ABG Sundal Collier har gitt salgssignal fra en liten hode-og-skuldre-formasjon og ligger i en fallende trendkanal. Investorene ser ut til å bli stadig mindre optimistiske på selskapets vegne og en videre nedgang i aksjekursen indikeres. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Linløkken.

Nyheter
Børs