Forskningssjefens tre aksjetips

Forskningssjef Geir Linløkken forteller om to aksjer som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en investering.

Geir Linløkken. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Hexagon Composites og Idex som kjøpskandidater mens Norwegian får en salgsanbefaling.- Hexagon Composites ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. En positiv volumutvikling indikerer at det er aggressive kjøpere som styrer aksjekursen, mens selgerne er passive. Dette styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Linløkken.- Idex ga kjøpssignal fra en bunnformasjon like før jul i fjor og har siden ligget i en stigende trend. En positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang innenfor kanalen indikeres. Vurdering: Kjøpskandidat, sier forskningssjefen- Norwegian har hatt en fantastisk utvikling de siste årene. Nå har imidlertid aksjen brutt ned gjennom gulvet i den stigende trendkanalen og det er gitt salgssignal fra en liten rektangelformasjon. Negativ volumutvikling indikerer at mange investorer er nervøse, mens kjøperne er passive. Selv om det utløste salgssignalet kun gjelder på kort sikt, gir volumutviklingen et varsel om en mulig vending ned også på lengre sikt. Norwegian er negativ på innsidehandler etter at fire innsidere tidligere i år solgte ut majoriteten av sin aksjebeholdning. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Linløkken.

Nyheter
Børs