Forvalterens favorittaksjer

Anders Tandberg-Johansen i DNB trekker frem tre aksjer det kan være verdt å ta en titt på.

Anders Tandberg-Johansen. Foto: Jone Frafjord, Finansavisen.
Børs

Anders Tandberg-Johansen i DNB har ståltro på Samsung tross skuffelsen på fredag. Ifølge Finansavisen har han kjøpt seg kraftig opp i elektronikkgiganten.Han forvalter aksjefondet DNB Nordic Technology sammen med forvalterkollegaene Sverre Bergland og Erling Thune.- Aksjen hadde allerede falt mye på denne informasjonen i forkant, så fallet kom ikke som noen overraskelse på oss. Samsung er aksjen som har prestert dårligst i porteføljen hittil i år, men vi har kjøpt oss sakte opp, og den er nå den største posisjonen, sier Tandberg-Johansen til Finansavisen.Tandberg-Johansens kjøpsanbefalinger:• Samsung• Opera Software• Oracle

Nyheter
Børs