Gjentar sterk kjøp etter DNB-tallene

DNB-aksjen faller etter dagens kvartalstall. Dermed ser Keefe, Bruyette & Woods en ganske så hyggelig oppside.

Aksjemegler ved meglerbordet - Foto: AP
Børs

DNB la torsdag frem svakere tall enn i 2. kvartal i fjor , men sterkere enn konsensus i forkant.Keefe, Bruyette & Woods gjentar sin outperform-anbefaling på DNB i kjølvannet av kvartalsrapporten, med kursmål 124 kroner.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering torsdag.Viktigst for meglerhuset var veksten i rentenettoen på 9,0 og 13,0 prosent på hhv. kvartals- og årsbasis, men den gjentatte null-kostnadsveksten faller også i smak.Keefe, Bruyette & Woods venter ifølge nyhetsbyrået oppjustering av resultat før tap-estimatene etter rapporten.- Tapstrenden kan gi noen spørsmål (...), men vi tror den gjentatte guidingen om 3-4 milliarder kroner i avsetninger demper nedsiderisikoen, skriver meglerhuset ifølge TDN.DNB faller 1,4 prosent til 93,75 kroner på Oslo Børs torsdag. Keefe, Bruyette & Woods ser dermed en oppside på drøye 32 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs