Helgrønne børser i Europa

De viktigste børsene i Europa fortsetter mandagens opptur i dag.

Aksjemegler lager ablegøyer ved meglerbordet - Foto: AP
Børs

Tirsdag la den franske CAC 40-indeksen på seg 0,52 prosent, den tyske DAX-indeksen kunne vise til en oppgang på 1,17 prosent mens FTSE 100-indeksen i London klatret 1,11 prosent.Storbritannia Tall fra britiske myndigheter viser tirsdag et underskudd i Storbritannias handelsbalanse på 2,435 milliarder britiske pund i mai.Underskuddet steg dermed fra reviderte 2,07 milliarder pund i april.Ifølge vår makrokalender lå konsensus på minus 2,6 milliarder pund.Samtidig var industriproduksjonen i Storbritannia uendret fra april til mai, mens den er 1,5 prosent lavere enn i mai i fjor.Konsensus her lå på 0,2 prosent oppgang og 1,5 prosent nedgang på hhv. måneds- og årsbasis.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs