Investeringsdirektør tror på bankfest

Selv om sentralbanken snakker om innstramming, er boligmarkedet så sterkt at bankene kommer til å gjøre det stort fremover, mener investeringsdirektør.

Penger - Foto - Scanpix
Børs

Selv om banker som Citigroup, JP Morgan og Wells Fargo lever knalltall, er det én utvikling som har begynt å skape bekymring i banksektoren. Den amerikanske sentralbanken har begynt å signalisere innstramming i pengepolitikken, skriver dn.Men investeringsdirektør Larry Shover i Solutions Funds Group i Chicago sier til avisen at det er liten grunn til å være bekymret for bankene.Han mener til og med at banksektoren kan komme til å gjøre det bedre enn amerikansk næringsliv forøvrig, og viser til boligmarkedet.- Boliglånsrentene er fremdeles veldig, veldig lave etter historisk standard, sier Shover til avisen.Og mener det er klart at sentralbanken vil holde styringsrenten nær null i alle fall frem til 2015.

Nyheter
Børs