Kjos flørter med utbytte til aksjonærene

- Vi må være egnet til å betale utbytter over tid, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
Børs

På torsdagens pressekonferanse i Norwegian gjorde konsernsjef Bjørn Kjos det klart at investorene fortjener å få utbytte.- Vi må ha et veldig solid fundament og vi må være egnet til å betale utbytter over tid, sier Kjos til TDN Finans.Det store spørsmålet er selvfølgelig når en utbyttepolitikk trer i kraft.- Nei vi har ingen konkret plan, men butikken må være solid og vi må være i en posisjon hvor vi kan betale ut et jevnlig utbytte. Vi får se fremover nå fordi vi tjener gode penger om dagen og ligger godt an i løypa, avslutter Kjos.Torsdag morgen kunne vi lese at Norwegian leverte bedre enn ventet i årets andre kvartal.Bjørn Kjos la frem et resultat etter skatt på 197 millioner kroner i 2. kvartal 2013, mot 91 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 139 millioner kroner.Dagens nyheter blir godt mottatt på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 260,90 kroner, opp 6,93 prosent.

Nyheter
Børs