Nå kjøper de Infratek

Triton har sikret seg over 75 prosent av aksjene i Infratek, og vil nå legge inn et bud på de resterende aksjene.

Foto: Infratek.
Børs

Hafslund har fredag solgt 27.652.360 aksjer i Infratek til Triton, opplyses det i en melding.Aksjene tilsvarer 43,3 prosent av alle Infratek-aksjene, og ble solgt til en kurs på 14,00 kroner.I tillegg har Triton også kjøpt 21.074.864 Infratek-aksjer fra Fortum Nordic for samme pris, tilsvarende 33,0 prosent av aksjene i selskapet.Det ble allerede i slutten av juni meldt om en avtale mellom partene om salg av Infratek-aksjene. Den eneste betingelsen var da myndighetsgodkjenning i Norge og Sverige, noe som bli gitt henholdsvis 22. og 23. juli.Etter transaksjonene eier Triton 48.727.224 aksjer i Infratek, tilsvarende 76,3 prosent av selskapet.Triton vil gi de resterende aksjonærene et tilbud om kjøp av resten av aksjene i Infratek til en kurs på 14,00 kroner.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs