Norwegian faller og faller

Norwegian fortsetter å konsolidere. 240 kroner er innen rekkevidde, men vi blir ikke veldig overrasket om aksjen faller ned i intervallet 200 - 220 kroner.

Norwegian og CHC på Bergen lufthavn Flesland
Børs

Norwegian har visse tekniske likhetstrekk med Apple etter at den aksjen hadde toppet på 705 dollar.All-time for Norwegian er 314,2 kroner fra 3. juni i år. Siden det har aksjen til nå falt mer enn 22 prosent.Signalene i RSI-chartet har vært entydige i det siste. Siden begynnelsen av mai er det blitt varslet fare for en vendingen ned igjen, ved at det begynte å bli satt lavere topper.Den stigende trenden i RSI-chartet ble til gjengjeld brutt flere ganger i løpet av mars og april, mens det endelige bruddet kom helt i starten av juni.Etter at aksjen brøt den tekniske støtten på 280 kroner, og sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt, falt aksjen til neste tekniske støtte i underkant av 260 kroner. Da ble 240 kroner neste tekniske støtte.240-nivået er et viktig nivå, men den tekniske støtten på dette nivået er ikke veldig sterk. Da vil det kanskje være mer å hente på 230-nivået og 200-dagers glidende gjennomsnitt. Og holder den kan aksjen plukkes ned mot bunnen i den stigende trenden.Men et brudd på den tekniske støtten, og videre fall ned i intervallet 200 - 220 kroner, er nå like sannsynlig.Skulle det skje vil den stigende hovedtrenden bli brutt, noe som også vil åpne opp for videre fall.(Chartet er oppdatert etter fallet til 237,6 kroner)

Nyheter
Børs