Prospector forlenger kinesiske rigg-opsjoner

Prospector Offshore Drilling forlenger opsjonen på tre kinesiske rigger.

Rigg til sjøs - Foto: AP
Børs

Propector Offshore Drilling skriver i en melding onsdag at det har avtalt utsettelse av opsjonen på to rigger fra Dalian Shipbuilding Industry Offshore, samt opsjonen på en rigg fra Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding.Det skriver TDN Finans.De to Dalian-opsjonene ble avtalt 2. april 2011, og har fra før av blitt forlenget til 30. juni. Nå er forlengelsen til 30. september.Opsjonen ved Shanghai Waigaoqiao forfalt også 30. juni, men er nå forlenget til 30. desember 2013.Ny finansdirektørSamtidig melder Prospector at det har ansatt Eduardo Vargas som ny finansdirektør.Steven A. Manz trakk seg som finansdirektør med umiddelbar virkning 9. april samtidig som selskapet meldte at Total hadde akseptert utsatt levering av Prospector 1, samt at opsjoner på rigg en og rigg to ble forlenget til 30. juni. Manz var en av selskapets grunnleggere i 2010, skriver TDN.

Nyheter
Børs