Resultatet økte med 71 prosent

Data Respons sliter med omsetningen, men viser likevel at selskapet kan tjene penger.

Kenneth Ragnvaldsen. Foto: Finansavisen.
Børs

I 2. kvartal 2013 fikk Data Respons et nettoresultat på 8,2 millioner kroner, mot 4,8 millioner kroner for et år siden.Resultat før skatt ble på 11,8 millioner kroner, mot 7,9 millioner kroner året før.Driftsresultatet (EBIT) endte på 12,3 millioner kroner, mot 9,2 millioner kroner i 2. kvartal 2012.Selskapet omsatte i perioden for 219,3 millioner kroner, mot 223,2 millioner kroner for et år siden.- Fokusering på selskapets hovedmarkeder og en mer effektiv organisasjon ga forbedret lønnsomhet og god kontantstrøm i kvartalet, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.Her finner du kvartalstallene Her er presentasjonen

Nyheter
Børs