Resultatsesongen kan by på hyggelige overraskelser

- Det er lettere å bli skuffet når alle tror at dette skal bli tidens kvartal, sier Nordnet-sjef Anders Skar til HegnarOnline.

Anders Skar. Foto: Nordnet.
Børs

Vi går nå inn i en ny resultatsesong hvor mange investorer venter spent på hvilke signaler som vil prege nyhetsbildet.Nordnet-sjef Anders Skar sier til HegnarOnline at forventningene er lave. Han mener det betyr en viss mulighet for at resultatene blir bedre enn forventet.- Selskapene guidet nokså konservativt i forrige kvartal, og dersom analytikerne har vært for pessimistiske kan det komme hyggelige overraskelser, sier Skar til HegnarOnline.- Generelt har analytikerne nedrevidert sine vekstanslag, og forventningene ligger vel på en inntjeningsvekst i underkant av prosenten, til sammenligning med over tre prosent i første kvartal, sier Skar.Nordnet-sjefen innrømmer at han er ganske positiv til resultatsesongen. Hovedgrunnen til det er at forventningene er lave.- Det er lettere å bli skuffet når alle tror at dette skal bli tidens kvartal. Og slike forventninger ligger ikke og venter i markedet, avslutter Skar.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 483,85 poeng, opp 0,35 prosent.

Nyheter
Børs