Slik gikk det i Europa

Her er fasiten for ukeslutten på de viktigeste børsene på kontinentet.

AP Photo
Børs

Fredag var den franske CAC 40-indeksen ned 0,36 prosent, den tyske DAX-indeksen kunne vise til en oppgang på 0,57 prosent mens FTSE 100-indeksen i London klatret 0,03 prosent.Rekorder på Wall Street i går Torsdag ble rekordenes dag på New York-børsen. Dow Jones steg 1,11 prosent (169,26 poeng) til 15.460,92, Nasdaq 1,63 prosent til 3.578,30, mens den bredere S&P 500-indeksen la på seg 1,36 prosent til 1.675,02.Dow og S&P 500 kunne dermed begge registrere sine høyeste sluttnoteringer noensinne, mens Nasdaq ikke har sluttet høyere siden år 2000.American Association of Individual Investors slår fast at 32,8 prosent av de spurte har et nøytralt markedssyn, opp 1,4 prosentpoeng, mens 18,3 prosent frykter børsfall (bearish) i tiden som kommer.Hvem tar over etter Bernanke? Spekulasjonene rundt hvem som tar over stafettpinnen etter Ben Bernanke fortsetter.Larry Summers, som har vært økonomisk rådgiver for president Barack Obama, indikerer overfor Obamas støttespillere på Wall Street at han ønsker å ta over som leder av Federal Reserve.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs