Spår Norwegian opp nye 45 prosent

DNB Markets ser høyere marginer i Norwegian. Aksjen har mye mer å gå på.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
Børs

Norwegian er blant aksjene som peker seg ut på en svakt positiv Oslo Børs mandag.Aksjen stiger 3,4 prosent til 276,60 kroner.I sin morgenrapport i dag gjentar DNB Markets sin kjøpsanbefaling av aksjen med kursmål 400 kroner. Meglerhuset ser med dette en oppside på 45 prosent.- Q2-resultatene fra Norwegian viste en EBITDAR på 877 millioner kroner. Det var identisk med vårt estimat, men 5,0 prosent høyere enn konsensus.- Et viktig moment her er etter vårt syn kostnadsforbedringen på 8,0 prosent per enhet år/år. Dette gir støtte til vårt syn om at marginen vil stige ettersom kostnadene per enhet faller raskere enn inntektene per enhet, skriver DNB Markets.Samtidig stiger ifølge meglerhuset som kjent volumet betydelig fremover.- Aksjen ser etter vår mening også attraktiv ut sammenlignet med verdsettelsen av andre aktører innen flybransjen, heter det.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs