Spår opptur for Røkke

Investtech omtaler Aker som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.

Kjell Inge Røkke. Foto: Finansavisen
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Aker som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Aker har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range, skriver Investtech.Investtech mener aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 180 kroner og at videre oppgang dermed er signalisert.- Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 183 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 1,95 prosent mens den er opp 12,61 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs