Tokyo ned - Rally ellers i de asiatiske markedene

Utenom Japan stiger de asiatiske markedene torsdag på Ben Bernankes tale onsdag.

BOBBY YIP
Børs

De asiatiske markedene - utenom Japan - stiger torsdag morgen etter at den amerikanske sentralbanksjefen Ben Bernanke i går sa at USAs økonomi fortsatt vil trenge stimuli.Japanske yen klatret, mens dollaren ble svekket etter talen, skriver Bloomberg News.Samleindeksen MSCI Pacific er opp 1,6 prosent.I Japan er Nikkei 225-indeksen ned 0,46 prosent mens den bredere Topix-indeksen faller 0,77 prosent.I Taiwan er Taiex-indeksen opp 1,87 prosent, Singapores Straits Times-indeks stiger 1,42 prosent mens Shanghai Composite er opp hele 2,24 prosent.CSI 300 i Kina klatrer kraftige 3,29 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 2,15 prosent. Kospi-indeksen i Sør-Korea er opp 2,40 prosent og S&P/ASX 200-indeksen i Australia stiger 0,78 prosent.Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs